Using OpenCSG 1.4.2

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Using OpenCSG 1.4.2

Gadgetmind
New thread.

I've built libopencsg 1.4.2 from source and installed it.

ldd /usr/bin/openscad-nightly | grep csg
     libopencsg.so.1 => /usr/local/lib/libopencsg.so.1 (0x00007fe3dde8f000)
ll /usr/local/lib/libopencsg.so.1
  /usr/local/lib/libopencsg.so.1 -> libopencsg.so.1.4.2*

All looks good.

But OpenSCAD still reports -

OpenCSG version: OpenCSG 1.4.0

and my preview issue remains.

Ideas?



_______________________________________________
OpenSCAD mailing list
[hidden email]
http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Using OpenCSG 1.4.2

codifies
do you have a packaged version of opencsg still installed?

does LD_LIBRARY_PATH get checked before other lib paths ?? (I can't
quite remember the order)

you could try setting it to /usr/local/lib

LD_LIBRARY_PATH=/usr/local/lib ./openscad



On 17/07/17 16:57, Ian Oliver wrote:

> New thread.
>
> I've built libopencsg 1.4.2 from source and installed it.
>
> ldd /usr/bin/openscad-nightly | grep csg
>     libopencsg.so.1 => /usr/local/lib/libopencsg.so.1
> (0x00007fe3dde8f000)
> ll /usr/local/lib/libopencsg.so.1
>  /usr/local/lib/libopencsg.so.1 -> libopencsg.so.1.4.2*
>
> All looks good.
>
> But OpenSCAD still reports -
>
> OpenCSG version: OpenCSG 1.4.0
>
> and my preview issue remains.
>
> Ideas?
>
>
>
> _______________________________________________
> OpenSCAD mailing list
> [hidden email]
> http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org


_______________________________________________
OpenSCAD mailing list
[hidden email]
http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Using OpenCSG 1.4.2

Gadgetmind
In reply to this post by Gadgetmind
As per comments at the bottom of this thread, setting Orthogonal fixes
this for me.

https://github.com/openscad/openscad/issues/1591

As it happens, I only need perspective to check accuracy of my model
against picture of "real" things, and when doing the latter I'm usually
not slicing, so this is close to a perfect solution.


_______________________________________________
OpenSCAD mailing list
[hidden email]
http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org
Loading...