Rendering inconsistent across two computers

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Rendering inconsistent across two computers

will
Hi,

When I try to preview or render this code:

difference(){
circle(r = 100);

translate([10, 0, 0])
circle(r = 100);
}

On my computer, I see a crescent, as expected. When my friend previews or renders it on his computer, there's no model. We both have version 2015.03-2 running on windows 10.

Any ideas?

Cheers,
Will

_______________________________________________
OpenSCAD mailing list
[hidden email]
http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Rendering inconsistent across two computers

algotruneman
On 5/11/19 11:55 AM, Will Hardiman wrote:
> difference(){
> circle(r = 100);
>
> translate([10, 0, 0])
> circle(r = 100);
> }

I entered your code into my Linux computer using the same OpenSCAD
version you mentioned.

Initially, I could not see the preview, but 100 units out is beyond the
default view for the preview. After I clicked the zoom-in icon a couple
of times, there it was.

I don't know if that was an issue for your friend, but...



_______________________________________________
OpenSCAD mailing list
[hidden email]
http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Rendering inconsistent across two computers

nophead
In reply to this post by will
I had to zoom out to be able to see it. If your friend is a novice that might be the problem.

On Sat, 11 May 2019 at 16:56, Will Hardiman <[hidden email]> wrote:
Hi,

When I try to preview or render this code:

difference(){
circle(r = 100);

translate([10, 0, 0])
circle(r = 100);
}

On my computer, I see a crescent, as expected. When my friend previews or renders it on his computer, there's no model. We both have version 2015.03-2 running on windows 10.

Any ideas?

Cheers,
Will
_______________________________________________
OpenSCAD mailing list
[hidden email]
http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org

_______________________________________________
OpenSCAD mailing list
[hidden email]
http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Rendering inconsistent across two computers

blobule
On Sat, 2019-05-11 at 18:56 +0100, nop head wrote:
> difference(){
> circle(r = 100);
>
> translate([10, 0, 0])
> circle(r = 100);
> }

The preview (F5) is using opencsg, which depends on the graphics card
capabilities.
If you to F6 (full render), do you get the same result?

Cheers,

Sebastien



_______________________________________________
OpenSCAD mailing list
[hidden email]
http://lists.openscad.org/mailman/listinfo/discuss_lists.openscad.org